XVII MOSTRA DE TEATRE AL “”ATENEU HORTENC”"

cartell-grups-teatre-17 MANS ENLAIREXVII MOSTRA DE TEATRE A HORTA-GUINARDÓ 2017 AL ATENEU HORTENC

“MANS ENLAIRE”  EL GRUP DE TEATRE DEL FOMENT HORTENC UN OBRA PER ELS MÉS PETITS I PER VEURE AMB FAMÍLIA, US ANIMEM A VENIR A AQUESTA MATINAL DE DIUMENGE.

El grup de Teatre del Foment Hortenc ens presenta “MANS ENLAIRE” de Ramón Folch i Camarasa, amb la direcció de Montse Cabanillas. 19 de novembre a 12:00 h AL ATENEU HORTENC Preu unic 4€ .  A la venda un hora abans de la representació.    

Sinopsi: Uns lladregots entren a robar a casa d’uns marquesos. El marquès
és un “pirat” pel cant dels ocellets i les “sorpreses”. La majordoma mana més que els amos de la casa. Les marquesetes avorrides de jugar sempre soles….

 

 

cartell-grups-teatre-17 MANS ENLAIRE

PER ART DE MÀGIA AL TEU PRIMER FOMENT

Cartell Pepelu 2 lrJA LA TORNEM A TENIR AQUI : LA SEGONA REPRESENTACIÓ DEL ” TEU PRIMER FOMENT” temporada 2017-2018

” PER ART DE MÀGIA” amb el MAG PEPELU

DIUMENGE 26 DE NOVEMBRE 2017 a 12.00 h

Preus: Socis 3€ – Membres del club 1r Foment 4€ – No socis 5€, Venda d’entrades el mateix dia a partir de les 11h.


 

XVII MOSTRA DE TEATRE A HORTA-GUINARDÓ 2017

Escàner CasaJA LA TENIM AQUÍ XVII MOSTRA DE TEATRE HORTA-GUINARDÓ 2017

La Mostra en aquesta edició fa un creixement important fins a 16 representacions quatre més que l’any passat. I  es reforça també l’incorporació del jovent amb les dues vessants d’autors i actors, per aquesta Mostra.

Comença el proper dissabte 30 de setembre a 21:00h al FOMENT HORTENC presentant ” TAXI ” amb el grup L’Auca. / Preu unic 4€  que inclou 1€ per “FILA 0” per La Fundació Els Tres Turons.

      Accès al programa Mostra teatre 2017

Escàner Casa_0002

 

 

 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “GENT DEL FOMENT”

diptic exposicio centenar LRiHola amics ja som al bell mig de l’any del nostre Centenari, per això preparem una de ben sonada i duradora. Amb l’ajut de molts amics estem muntant un Exposició-Fotogràfica que vol recollir el tema “GENT DEL FOMENT”. Tenim com a comissari d’aquest exposició al bon amic Xavier Pastó i com ambaixador el nostre estimat Màrius Serra.

Inaugurarem el 7 de juny a les 20 h i mantindrem obert fins el 31 de desembre, de 18 a 21 h de dimarts a divendres. l’entrada serà lliure.

Animeu-vos a venir segur que reconeixereu algú a les més de 450 fotos que hi tindrem ocupant els 25 metres quadrats dels 10 plafons que tindrem dins la sala de teatre del Foment. També us agrairem ens ajudeu a posar nom a totes aquells rostres que hores d’ara encara no hem reconegut. Moltes gràcies a tots i especialment al Ajuntament de Barcelona pel seu ajut i suport.

diptic exposicio centenar LRi

Notícies

WhatsApp Image 2017-10-21 at 16.55.22

LLIUREM DIPLOMA DEL CENTENARI AL SOCI MÉS ANTIC I MÉS GRAN

  Benvolguts amics i socis del Foment Hortenc.            Estem a l’any del centenari  i vam decidir lliurar el diploma del centenari als 20 socis amb més antiguitat. Ens sentim molt joiosos de comptar amb l’amistat, confiança i suport de tots ells i especialment del primer de la llista, l’Àngel Juan …

Llegir més

560731841b8ae_voto-urna-2

2018 ELECCIONS AL FOMENT HORTENC

  30 Setembre 2017        Benvolguts sòcies i socis, Vull informar-vos que, properament, finalitzarà el meu mandat com a president de l’Entitat, d’acord amb el vostre encàrrec i segons ens dicta l’article nº 21 dels nostres estatuts  : “El Consell directiu haurà d’anunciar la convocatòria d’eleccions amb quatre mesos d’antelació a l’acabament del mandat actual…” …

Llegir més