«

»

BILLAR POOL AL FOMENT HORTENC F2

cartell_billar_2017

 JA  ESTEM  ACABANT LA DE FASE1, DESPRES FASE 2 I FINALS DE LA LLIGA BILLAR POOL AL FOMENT.  Ja fa temps que vam començar i estem actualment som 31 jugadors tot i tenir quatre baixes.  portem moltes partides i a finals de juliol en portarem 930..  El nostres amics  Raúl Aguilera i Edu Ferreté ja porten 3 anys organitzant aquest campionat, gràcies a ells i a tots els jugadors estem tornant a despertar una de les aficions més arrelades al Foment. Gràcies nois per aquesta empenta i felicitats per fe renéixer aquest clàssic de casa nostre. Seguirem  el reglament de Billar Pool 51 de la Federació Catalana.  Qualsevol cosa que dubteu, ens podeu consultar al e-mail.  Per a més informació o consultes feu-ho a billar.foment@gmail.com o billar@fomenthortenc.cat